Si has estat part d’un projecte de voluntariat amb COCAT aquest any i tens una passió per la fotografia, aquest és el moment de mostrar la teva perspectiva única! T’animem a participar en el concurs “Encontre de Mirades 2023”, una oportunitat emocionant per compartir les imatges del teu projecte i guanyar una plaça per repetir l’experiència l’any que ve.

 

Categories del Concurs:

Aquest any, el concurs presenta tres categories que reflecteixen diferents aspectes del teu voluntariat:

Voluntariat: Captura l’esperit de solidaritat i col·laboració que has experimentat durant el teu projecte de voluntariat.

Realitat del lloc: Immortalitza els moments únics i les escenes que reflecteixen l’entorn on has realitzat la teva tasca de voluntariat.

La meva experiència: Comparteix les teves pròpies reflexions i emocions relacionades amb la teva experiència de voluntariat a través de les teves fotografies.

 

Com participar-hi:

És molt fàcil participar al concurs “Encontre de Mirades 2023”, només has de seguir aquests senzills passos:

1. Segueix-nos a Instagram a @cocat_catalunya.

2. Publica les teves fotografies al teu perfil d’Instagram. Recorda mencionar @cocat_catalunya i utilitza el hashtag general del concurs: #miradesCOCAT2023.

3. Assegura’t de completar el formulari d’inscripció  per formalitzar la teva participació.

 

No oblidis que la data límit per enviar les teves fotografies és el 11 de setembre.

 

Premi i més informació:

Si les teves fotografies són seleccionades com a guanyadores, tindràs l’oportunitat de repetir una experiència de voluntariat de franc l’any vinent. Per a més detalls i informació específica sobre el concurs, et convidem a consultar les bases del concurs. Si vols inspirar-te amb imatges d’anys anteriors, pots trobar-les aquí.

Aprofita aquesta oportunitat per expressar la teva perspectiva única i compartir les teves emocions a través de la fotografia. No oblidis seguir-nos a @cocat_catalunya i fer-nos partícips de la teva increïble experiència de voluntariat.

Junts, celebrem les mirades que transformen el món.