Experiències

Dillenburg, Alemanya

Localitat, poble

Dillenburg, Alemanya

 

L’experiència en el camp

Nosaltres treballaven de dimarts a dissabte de 9.00 a 14.00, encara que fèiem bastants descansos entre mig, desprès de treballar dinàvem i a la tarda o teníem alguna activitat contractada o podíem anar a la piscina, anar al ciber, dormir, jugar a tenis… A les 19.00 acostumàvem a sopar i després ens quedàvem parlant tot el grup o baixàvem al poble. Els diumenges i dilluns fèiem algunes excursions.

La relació entre els voluntaris va ser molt bona, he après noves cultures i maneres de pensar diferents a les meves. Mai oblidaré els amics que he fet allí i els moments tant fantàstics que vam viure. La relació amb el líder va ser molt bona, ja que era una voluntària com nosaltres que sense saber-ho va ser elegida per controlar-nos.

 

Introducció a la cultura i la societat

La cultura d’Alemanya és bastant semblant a la nostra, una de les úniques coses que la diferencien és que els horaris d’allà són diferents dels nostres: obren més aviat que aquí i tanquen també aviat. La gent de Dillenburg són persones obertes que t’ajuden en tot el que poden, si no saps trobar el lloc ells et porten, et conviden a tot el que poden.

El clima d’allà és molt fred i humit, pots tenir un sol molt fort i en dos segons es fica a ploure.

 

Com moure’s

Dillenburg és un poble molt petit i es pot anar-hi caminant a tots els llocs. Però quan fèiem activitats a les tardes que eren una mica lluny sempre ens portaven amb cotxe.

 

Com comunicar-se

La majoria dels alemanys parlen anglès, així que dominant el anglès pots anar perfectament a Alemanya.

 

Diners

No és necessari portar molts diners, però el tren d’anada al camp i de tornada són molt cars.

 

Alimentació

No em puc queixar del menjar, ja que vaig poder menjar tot el que vaig voler i a totes hores. Una de les coses bones d’un camp és que cada dia cuina una persona diferent i pots menjar plats de diferents cultures a la teva.

 

Viatjar abans o desprès del camp

Jo vaig viatjar sola a Alemanya amb sols 18 anys i no vaig tenir cap problema, tot està molt ben senyalitzat i la gent d’Alemanya t’ajuda a trobar el lloc. Per últim, és una experiència inoblidable i per repetir.

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!