Experiències

EST 28 / ZOO II / 2016 – Estònia

88888-Tallinn-Zoo

Entitat organitzadora

ESTYES

Localitat

Tallin.

L’experiència en el camp

El camp de treball consistia en anar a treballar de jardiner en el zoo de Tallin ( netejavem les males herbes de l’hort, tallavem les ortigues del tancat dels cangurs, recollir la gespa tallada, collir els aliments pels animals del zoo (no contacte directe)). En el meu cas érem 7 noies de diferents llocs, totes d’Europa. Ens llevàvem a les 7:30, esmorzàvem i a les 10:00 havíem d’estar apunt al zoo per començar a treballar, paràvem a les 12h per dinar i ens hi tornàvem a posar de 15-17h. Després segons el dia la camp leader ens organitzava alguna sortida pels voltants de Tallin ( vam anar a una illa, a una antiga presó, museus, etc). Va ser fabulós, ens ho vam passar molt bé i el treball no era cansat.

Com preparar-se el viatge

Com més aviat sàpigues el lloc on vas i les dates reserva el billet d’avió ja que et pots estalviar-te uns quants euros. En el meu cas com que vaig anar a Estònia i pertany a la Unió Europea no vaig necessitar Visat. Jo recomano agafar roba de tot temps, pantalons curts, llargs, algun jersei, roba còmode, com a mínim dues sabates diferents i sobretot recomano fer-se el carnet d’estudiant internacional ja que et beneficies d emolts descomptes en museus, parcs temàtics, transport públic, etc.

Introducció a la cultura i la societat

Estònia és un país bastant cap el nord d’Europa així que és molt normal que plogui alguna estoneta cada dia. Els estius són més suaus i frescos que a Catalunya tot i que tampoc es passa fred. Els agrada molt veure que intentes parlar amb estonià, ni que sigui vocabulari bàsic.

Com moure’s

Utilitzava molt l’autobus i el tramvia són barats, còmodes i molt eficients, ben connectats a tot arreu.

Com comunicar-se

L’anglès el saben parlar bé, excepte la gent gran.

Diners

Van amb euros així que cap problema.

Alimentació

Mengen moltes sopes, carns amb salsa i una herba molt típica d’allà de color verd a més beuen molts tèes,

Viatjar abans o desprès del camp

Jo vaig viatjar abans i després del camp. Primer vaig anar 7 dies a St.Petersburg (Rússia) i després del camp vaig visitar 3 dies Riga (Letònia) i 5 dies Hèlsinki (Finlàndia). Ho recomano molt, serveix per espavilar-te, practicar anglès i conèixer molta gent i llocs increïbles.

Altres consells

Portar passaport i Dni, la targeta d’estudiant internacional i moltes ganes de viure una experiència nova i increïble!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!