Mont-real 2, Canadà

Mont-real 2, Canadà

Localitat

Mont-real, Canadà

L’experiència en el camp

Al camp de treball ja des del primer dia hi havia un bon ambient. La gent és molt oberta i és fàcil fer-hi amistats. Pel que fa a les qüestions pràctiques, normalment es fa tot en grup (la compra, la bugada, les excursions, etc). El que fèiem nosaltres era llevar-nos d’hora per anar a treballar, després dinar i tornar a la feina fins a les 16:30. A partir d’aquí teníem la tarda lliure per fer activitats. El tema de les activitats es van anar decidint sobre la marxa i depenent de les ganes de la gent.

Com preparar-se el viatge

Per tal de que et puguin donar el permís de treball, s’han d’omplir molts papers. Tota aquesta documentació te la proporciona l’organització i l’ambaixada. Recomano llegir-se bé tota la documentació que cal portar per no oblidar-se res. A part d’això, és molt fàcil de preparar-se.

Introducció a la cultura i la societat

A Canadà, i sobretot a Quebec, la gent és molt amable i molt neta. Respecten molt la via pública pel que fa a tirar papers i tenir uns pobles i ciutats netes. També és imprescindible saber que quan tu vas a menjar a un restaurant o a un bar, pagues els aliments però no a la persona que t’està servint. Per tant has de deixar “propina” sempre.

Com moure’s

És molt fàcil el desplaçament per Canadà (inclús fora de Quebec) ja que hi ha una gran abundància de transport públic i, a més, és molt eficient (sobretot el bus). També és fàcil moure’s a peu ja que està tot molt ben indicat.

Diners

Això sempre depèn de les coses que es vulguin fer però amb uns 500 euros s’hi pot anar perfectament. Cal tenir en compte que allà les coses són molt cares i per tant no es poden gastar del tot (reserva una mica de diners per a imprevistos). També és bo saber que les taxes no estan incloses als preus i per tant, s’han de pagar a més del preu del que s’hagi comprat.

Alimentació

L’alimentació està bé a la zona de Quebec però fora d’aquí, perd molt. Tot i així si a la casa es compren bons aliments, no hi ha cap problema per a cuinar bons plats.

Viatjar abans o desprès del camp

És millor viatjar de manera independent després del camp, ja que et coneixes una mica més el país i no es fa tant estrany moure’s. Tot i així és bo passar un parell de dies al país abans de camp per fer-se’n una idea de la cultura.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!