Quito, Equador 2

Quito, Equador 2

Entitat organitzadora

FPEC-CHIRIBOGA

Localitat

Quito, Equador

L’experiència en el camp

Prepara’t per aixecar-te d’hora i començar la jornada de treball a les 6.30h. Es fa una ronda de donar menjar als animals dos vegades al dia, i la resta d’hores es farà una mica de tot (no estaràs només amb animals, de fet jo he trobat a faltar un contacte més directe amb aquests). Et tocarà des de remodelar camins, fins a fer de guia de 200 nens i prepara’ls-hi el dinar. Però està molt bé. Hi ha molt bon ambient entre tots els treballadors del centre i això ho facilita tot. Fas diferents activitats de manera que cap dia és igual que l’anterior i l’experiència no pot convertir-se en monòtona. També tindràs moltes estones lliures a partir de les 16 o 17h, així que pots endur-te un llibre i llegir-lo a la piscina o al riu que hi ha al centre.

Introducció a la cultura i la societat

Si t’agrada conèixer la gent d’un país, Llatinoamèrica és un molt bon destí. La gent és molt propera i no tindràs problemes amb l’idioma. No hi ha cap xoc cultural important. Et sorprendran moltes coses, gaudeix de cada un dels petits detalls!

Com moure’s

De l’aeroport a la casa del projecte Chiriboga, agafa un taxi. En el mateix aeroport, abans de sortir a l’exterior, hi ha la guixeta de taxis. Després les encarregades del projecte ja t’indicaran com moure’t. Per Quito, durant el dia pots anar amb autobús (molt sorprenents!). De nit agafa un taxi oficial.

Com comunicar-se

Castellà, cap problema. Tothom té ganes de comunicar-se, la societat s’obre molt fàcil i tindrà ganes de saber de tu. Aprofita-ho i coneix-los també a ells, són gent magnífica!

Diners

A Equador van amb US dollar. La vida allà és molt barata, dinar costa 3$, els autocars de trajectes llargs entre 6-10$ i dormir entre 5-15$, depenent de com de “guiri” et vegin. Durant el camp de treball pràcticament no gastaràs res de diners. Només el mínim per anar a la ciutat del costat, si algun dia tens algun caprici o et vols connectar a internet.

Alimentació

Tot molt bo. Aprofita i prova totes les fruites que puguis. L’alimentació bàsica és arròs, pollastre i plàtan. Bàsic, però ben cuinat i bo.

Viatjar abans o desprès del camp

Jo he viatjat després del camp, amb les altres dues voluntàries. Crec que és millor perquè les setmanes prèvies et serveixen molt per orientar-te en el país, en com és la gent i què et pots esperar del camp. A més, coneixeràs gent que sempre et pot orientar millor que una simple guia.

 

 

 

 

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!