Experiències

SEEDS 062. / Talknafjordur in the Westfjords / 2016 – Islàndia

Sin título

Entitat organitzadora

SEEDS

Localitat

Talknafjordur, Nord-oest d’Islàndia, regió dels Westfjords.

L’experiència en el camp

El nostre camp de treball era format per només 3 voluntaris i un camp leader, cosa que permetia tenir un entorn familiar entre nosaltres.La relació entre nosaltres va ser boníssima. Estavem allotjats a una casa del poble amb una habitació per cadascú (un luxe!!!) i menjàvem els àpats al bar-restaurant del poble (menjar molt bo, contràriament al que pensava abans de venir al país) La nostra feina consistia en ajudar altres nois del poble a posar maco el poble (tallar gespa, arreglar camins, treure pedres…) Teníem dos dies lliures que els destinavem a visitar la regió amb un cotxe que ens van deixar els del poble. A més podies anar a la piscina municipal gratuitament.

Com preparar-se el viatge

Jo vaig anar amb passaport però crec que també es pot anar amb DNI. Aconsello portar només allò imprescindible però una cosa que posaria per damunt de tot és un banyador i una tovallola!!! (ANEU ALS HOTPOTS!!!!!!)

Introducció a la cultura i la societat

Els islandesos son en general molt bona gent i saben parlar perfectament l’anglès. La única putada és el tema dels diners ja que allà tot és molt car tot però si et busques bé la vida pots trobar llocs mes barats on comprar allò que necessitis. (Descargueu-vos l’aplicació appyhour quan sigueu a la capital!!!!)

Com moure’s

El servei de busos és força bo però la majoria de cops que em vaig moure pel país va ser fent autoestop. És molt recomanable perquè conèixes gent autòctona o altres turistes i a més no pagues pel transport.

Com comunicar-se

Anglès

Diners

Corona Islandesa, porta’ls ja des de Catalunya que la conversió és mes favorable

Alimentació

Cuinen molt amb bacallà, ovella i vaca. El menjar no té el nivell de la dieta mediterrània però és molt millor del que la gent es pensa.

Viatjar abans o desprès del camp

Jo després del camp em vaig quedar una setmana més per a fer turisme i va ser una decisió encertada. NO MARXEU IMMEDIATAMENT DESPRÉS DEL CAMP QUEDEU-VOS UNS DIES!!!!!!!!!

Altres consells

Sigues obert i amb ganes de conèixer gent nova i tenir noves experiències!!!

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!