Experiències

ijgd 17225 / Action! / 2017 – Alemanya

 

Realitat del lloc - Sankt Pauli

Entitat organitzadora

IJGD

Localitat

Barri de Wilhemsburg – Hamburg.

L’experiència en el camp

L’experiència en el camp de treball és particular per cada membre participant, així doncs, tot allò que pugui dir no deixa de ser la meva experiència i no consells que us pugui donar. En el meu voluntariat l’organització d’acollida era acceptable. El tipus de camp era més d’oci que no de treball, ja que pels matins realitzavem el treball que consistia en realitzar un curtmetratge d’un tema social d’Hamburg acordat pels membres del grup i per la tarda i nit teniem temps lliure. Les activitats que feiem durant el matí, si teniu la sort que jo vaig tenir d’estar a un grup actiu i motivat pots realitzar un bon projecte però sinó se’t pot fer llarg i pesat.

En tot cas estan en un barri de refugiats/des i multicultural, en la meva opinió, es podrien dissenyar camps de treball molt més interessants pels participants i beneficiosos per la societat. La meva experiència amb el grup va ser molt bona igual que amb els monitors que no deixaven de ser altres participants amb tot allò de bo i dolent que comporta, ja que en molts moments es va trobar a faltar una direcció i una pluralitat de tasques i activitats majors que creessin més dinamisme i ajudessin a integrar a tothom. Les instal·lacions genials, podria dir que a cap lloc més trobareu algu similar a Haus der Jugends.

Com preparar-se el viatge

Res en particular, com menys coses portis millor i pel tema de la roba teniem la sort de disposar d’una rentadora i secadora en tot moment.

Introducció a la cultura i la societat

Societat oberta i diversa.

Com moure’s

Amb metro i tren.

Com comunicar-se

Anglès i si saps l’alemany genial.

Diners

El camp de treball cobreix abolutament tot, així que porta allò necessari pels souvenirs, menjars i begudes que vagin a cost teu.

Alimentació

En el nostre cas bastant vegetarià el menjar, tot i que era repetitiu i poc variat per dues setmanes pots passar.

Viatjar abans o desprès del camp

Hamburg en dues setmanes la coneixaràs bé així que si voleu viatjar just abas o just després del camp ho podeu fer tenint en compte la proximitat i la comoditat de viatjar amb tot l’equipatge. Berlin no cau molt lluny.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!