Fa uns dies vam acollir el seminari emmarcat en el projecte europeu C.L.I.C; Coordinating Locally to Initiate More Changes with the European Solidarity Corps, coordinat per l’entitat Compagnons Bâtisseurs Belgium.

A part de ser una de les 10 entitats internacionals involucrades, COCAT va organitzar l’acollida d’aquest esdeveniment a l’Alberg de la nostra entitat membre Fundesplai.

Juntament amb representants de les entitats de Sèrbia YRS i d’Hongria Egyesek, vam dinamitzar el seminari destinat a diverses mentores, coordinadores i voluntàries, que estan relacionades amb els projectes de voluntariat de llarga durada del Cos Europeu de Solidaritat.

Representant les diverses entitats que participen en aquest projecte, les participants del seminari van consultar el recull de bones pràctiques fet amb antelació per Compagnons Bâtisseurs Belgium, Compagnons Bâtisseurs France, Concordia France, Egyesek, Estyes, Xena, YRS, Allianssi Youth Exchanges i COCAT, van descobrir la nova app ESC Buddy destinada a facilitar i millorar la gestió d’acollida dels/les voluntaris/àries internacionals, i van treballar en el disseny d’aquestes bones pràctiques que es publicaran al futur web ESC Buddy.

Després d’una setmana intensa i molt productiva, podem concloure que el seminari va ser tot un èxit, i dóna pas als següents esdeveniments relacionats amb les mentores i les voluntàries CES, que anirem explicant pròximament.

 

Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) reflecteix únicament les opinions del seu autor i la Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació que hi conté.