Des de COCAT continuem amb la nostra col·laboració al projecte C.L.I.C; Coordinating Locally to Initiate More Changes with the European Solidarity Corps, liderat per l’entitat Compagnons Bâtisseurs Belgium.

Avui hem organitzat una sessió amb agents involucrades en l’acollida de voluntaris/àries CES de diverses entitats locals, per tal de reflexionar sobre la figura del/la mentor/a durant els projectes de llarga durada, i escoltar les seves experiències.
Aquestes han pogut compartir els reptes i les necessitats que han tingut durant l’acollida de voluntaris/àries, tot creant un espai de diàleg i convivència, i els resultats d’aquesta sessió s’utilitzaran com a base per al nostre disseny de formació pilot, que ha de respondre a les necessitats i desitjos de les mentores.

Hem pogut gaudir de les representants d’entitats locals com Open Cultural Center, SCI Catalunya, Obre’t Ebre, Associació Alba, La Víbria i de l’Assessoria de mobilitat de joves de l’Ajuntament de Barcelona.

Us continuarem mantenint informats/des sobre aquesta col·laboració amb les entitats internacionals Compagnons Bâtisseurs Belgium, Compagnons Bâtisseurs France, Concordia France, Egyesek, Estyes, Xena, YRS Allianssi Youth Exchanges.

 

Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) reflecteix únicament les opinions del seu autor i la Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació que hi conté.