La setmana passada vam seguir la nostra col·laboració al projecte C.L.I.C; “Coordinating Locally to Initiate More Changes with the European Solidarity Corps“, liderat per l’entitat Compagnons Bâtisseurs Belgium amb el suport de BIJ – Bureau International Jeunesse.

Aquí finalitza una intensa i inspiradora setmana vívida a Tallinn per part de la nostra voluntària ESC al seminari de voluntaris/àries i una representant de COCAT a la reunió d’entitats.

La voluntària ESC Iona va participar en el C.L.I.C Blooming lab, on 22 joves voluntaris/àries van treballar junts/es i es van formar en el disseny del seu propi projecte personal de solidaritat. A la vegada, una representant de COCAT va assistir a la reunió de coordinació i cooperació del partenariat entre les diverses entitats internacionals implicades al C.L.I.C.

C.L.I.C és un projecte iniciat per CBB i finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea, que reuneix 10 organitzacions de 9 països europeus; juntament amb Compagnons Bâtisseurs Belgium, Compagnons Bâtisseurs France, Concordia France, Egyesek, Estyes, Xena, YRS, GrenzenlosAllianssi Youth Exchanges, treballem per millorar les nostres competències i desenvolupem iniciatives que mostren fins a quin punt la coordinació amb les activitats del Cos Europeu de Solidaritat, ens permet permet multiplicar-ne el impacte.

 

Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) reflecteix únicament les opinions del seu autor i la Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació que hi conté.