Experiències

ANEC08, From seed to plate (2022)

 

 

 

 

 

 

 

 

Entitat organitzadora

Association nationale Etudes et Chantiers  

Localitat

París, França

Tipología

Camp de treball de curta durada

Com va ser la preparació del viatge?

Imprescindible portar cremes solars, també va bé mirar els preus d’algunes coses que hi ha al país per saber si un n’ha de portar de més o no, ja que poden ser molt cares allà. Una de les coses essencials és agafar bé el transport i informar-se molt bé, perquè et pot passar que a l’anada, si vas amb avió, el bitllet de tren siguin 20 €, però el d’anada a l’aeroport depèn de quin tren agafis et pot costar fins a 50 €. La roba ha de ser molt còmoda i que es pugui fer malbé.

Què t’ha sorprès o t’ha semblat interessat del país?

El francès de París al principi pot ser difícil, però a mesura que convius allà se’t fa molt més fàcil entendre’l i parlar-lo.

L’estil de vida

El transport està molt ben connectat a tota la ciutat sobretot el metro (cal no perdre el bitllet per molt petit que sigui perquè si no et poden posar una multa de fins a 200 €). Els taxis són cars i la vida allà també sobretot en temes de beguda i tabac.

L’entorn del projecte

No vaig fer cap excursió abans ni després del projecte.

 

 

Fes-nos un petit resum de com va ser la teva experiència durant el voluntariat

El dia a dia era mogut, però en moments de temps lliure, com que no podiem moure’ns del lloc no podies fer grans coses i acabava sent molt avorrit.

Finalment, algun consell útil o alguna anècdota que vulguis compartir?

Intentar que no se’t cremi el menjar si no vols que soni l’alarma d’incendis i haver de marxar de l’edifici i que vinguin els bombers.

Alexei Granados

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!