Experiències en camps de treball

Dinamarca – MS18 – 2019 – Cultural meetings in school

Entitat organitzadora

MS

Localitat

Denmark, Brobyskolerne

L’experiència en el camp 

L’experiència ha sigut una de les millors viscudes mai! Tot ha sigut fantàstic per les activitats fetes, per l’entorn i per totes les meravelloses persones que vaig conèixer allà!

Com preparar-se el viatge

Recomano agafar els bitllets tant d’avió com de tren amb força antelació perquè així no sigui tan car. A més a més, recomano marxar amb Corones Daneses des d’aquí, ja que si fas el canvi allà perdràs diners, tot i que és molt important portar targeta de crèdit. I per descomptat, molta roba d’abric!

Introducció a la cultura i la societat

Recomano tenir un cert nivell d’anglès (amb el First és suficient) i ser molt obert de ment per conèixer persones de tot el món!

Com moure’s

Jo vaig anar amb avió fins a Copenhagen, i des del mateix aeroport vaig agafar un tren fins a Odense, on em vaig agafar un autobús per arribar a Brobyskolerne.

Com comunicar-se

L’únic idioma permès és l’anglès.

 

Diners

Important mencionar que no accepten Euros, però a l’aeroport hi ha llocs per canviar de moneda. També s’ha de dir que la vida allà és bastant més cara que aquí.

Alimentació

Vam tenir la sort de cada nit cuinar les persones d’un país diferent! Recomano portar aliments típics de Catalunya perquè així els coneguin.

Viatjar abans o desprès del camp

Recomano estar dos o tres dies a Copenhagen una vegada ha acabat el camp, per gaudir la ciutat!

 

Què t’emportes de l’experiència?

M’emporto mil records i persones que mai oblidaré!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!