Experiències

PT-IPJ 11.3 A KIND TOUCH OF PAINT(2023)

Tipus de projecte

Camp de treball

Any

2023

País i ciutat de destí

Portugal, Lousâ

La preparació del viatge

Porteu sempre crema solar i gorra i estigueu preparades per haver d’agafar molts autobusos i molts trens encara que us costi entendre el funcionament. 

Sobre el país

Els portugueses i les portugueses són molt simpàtiques i amigables i sempre estan disposades a ensenyar-te la seva cultura i les seves tradicions. 

Estil de vida 

El cost de vida i el preu tant del transport com del menjar i l’allotjament és més o menys el mateix que el de Catalunya i Espanya.

L’entorn del projecte

Les organitzadores del camp de treball a la tarda després d’haver acabat la feina ens duien a fer excursions i visites per conèixer l’entorn com per exemple una trobada de valls tradicionals, una visita al Castell de Lousã o una excursió nocturna fins a Talasnal a la llum de les estrelles. 

Un petit resum de com va ser la teva experiència durant el voluntariat

Pel matí començàvem a treballar a les 8:30 fins a l’hora de dinar o algun dia abans si no teníem tanta feina. El que fèiem era pintar les parets de blanc de l’escola i de la Junta de Freguesia i dissenyar i pintar un mural a una de les parets. Després de dinar, fèiem diverses activitats, algunes organitzades per les dues camp leaders i altres pels mateixos voluntaris.

Algun consell útil o alguna anècdota que vulguis compartir 

Si mai teniu l’oportunitat de fer un voluntariat, no la desaprofiteu, serà una de les experiències més boniques i enriquidores que fareu i mai oblidareu els records dels moments passats junts i dels riures compartits.

Jana G.

 

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!