La situació general que estem vivint amb la pandèmia COVID-19 és encara incerta, tot i així, COCAT junt amb els nostres partners locals i internacionals seguim treballant amb ganes i confiança de què serà possible oferir projectes enriquidors per l’estiu.

 

PUBLICACIÓ PROJECTES I INSCRIPCIONS

Alguns programes de camps de treball d’estiu es publicaran al març, tot i que és possible que algunes entitats ho facin més endavant, quan la situació epidemiològica estigui més controlada i es tingui una visió general més clara. Els projectes disponibles es podran trobar al cercador de la nostra web, les inscripcions s’obriran a partir del 15 de març.

 

ACTUALITZACIÓ PROTOCOLS COVID19

Tot i què le entitats esperem poder dur a terme els projectes programats, tot dependrà de l’evolució de la pandemia i de les mesures i protocols establerts per cada País durant els propers mesos, per tant enguany encara necessitarem força paciència i flexibilitat.

Les organitzacions intentaran confirmar les condicions dels projectes aproximadament un mes abans de l’inici de cada activitat, i des de COCAT farem seguiment constant de la situació arreu del món i compartirem comunicats oficials i actualitzacions a la web.

Animem a tothom que estigui interessat en projectes a l’estranger a consultar el nostre protocol d’actuació i també les actualitzacions publicades per les autoritats tant nacionals (Generalitat i Ministeri d’Afers Exteriors) com internacionals (Web Unión Europea  o COVID-19 Travel Regulation Map – IATA Travel Center), per estar al cas de les restriccions i requeriments en vigor a cada País.

 

Per informar-te, pots:

 

  1. CONSULTAR LA WEB

Si vols participar en un projecte de curta durada  – entre 1 i 3 setmanes – consulta l’apartat “Camps de treball –Inscripcions

Si vols participar en projectes més llargs – entre 1 mes i 1 any – fes un cop d’ull a l’apartat  “Projectes de llarga durada/ESC -> Inscripcions mltv

 

Descobreix amb quines Entitats internacionals treballem,i inspira’t llegint les Experiències dels/les ex-voluntaris/àries.

Consulta en detall les condicions de participació i com funciona el procés de inscripció.

*Segueix-nos a xarxes,FacebookTwitteri Instagramper accedir a més informació i novetats*

 

  1. CONSULTAR EL DOSSIER INFORMATIU

 

3. PARTICIPAR A UNA XERRADA INFORMATIVA (ONLINE)

A causa de la situació actual no podrem dur a terme xerrades informatives presencials, però oferim un format virtual per compartir informació i resoldre dubtes.

  • DIMARTS 23 DE FEBRER: la trobaràs aquí!
  • DIMARTS 9 DE MARÇ, a les 12h participem a la sessió “Fer un voluntariat de curta durada a Europa”, organitzada pel  Punt infoJOVE Sarrià-Sant Gervasi i l’Assessoria de Mobilitat Internacional en el marc de la campanya  “La Joventut Connectada”. Consulta aquí el programa i mira el directe, que es gravarà i quedarà publicat en aquest enllaç.
  • DIMECRES 7 D’ABRIL: Fira d’Entitats de Cooperació i Voluntariat Internacional. Aquesta fira és un gran esdeveniment en què conviden a entitats especialitzades en estades a l’estranger, com ara ONGs, associacions, entre altres. I nosaltres hi participem! Per més informació, pots consultar aquí.

4. CONTACTAR AMB NOSALTRES

A COCAT seguim treballant online i responent a les consultes. Pots contactar amb nosaltres via:

  • Telèfon: 93 425 40 64 / 93 426 49 25  *dilluns, dimarts i divendres de 10 a 14h; dimarts i dijous de 16 a 19h
  • Correu electrònic

          Consultes generals : cocat@cocat.org

          Camps de treball de curta durada/permanents, mltv i projectes especials (*FAMILY camps, GROUP camps, ESC Volunteering Teams, Youth Exchanges) : outgoing@cocat.org

         Projectes de mitja/llarga durada subvencionats (ESC/European Solidarity Corps):  voluntariat.ltv@cocat.org

 

En aquest enllaç et deixem una infografia amb informació resumida.
Amb molts ànims… i paciència seguim!