Experiències

LUNAR ESC 17 East side Urban Regeneration (2023)

 

Organització d’acollida

Lunaria

País i ciutat de destí

Itàlia, Napoli

La preparació del viatge

Per part de la organització on em quedava vaig rebre moltes instruccions, però no molt detallades, i depèn com ho miris et dona més flexibilitat a portar el que necessitis. També t’informava de si hi havia alguna activitat especial que portessis alguna cosa especifica per a la activitat, com ara fer jardineria portar pantalons llargs o un sopar intercultural, portar menjar típic del lloc on visquis/siguis.

Sobre el país

Em va agradar molt poder parlar Italià o escoltar-lo ja que a Napoli no parlen gaire anglès a menys que es dediquin al turisme o hostaleria.

Estil de vida

El cost de vida es mes o menys igual a Barcelona, però el transport públic, econòmicament es una mica confús, però un cop t’hi acostumes no està malament.

L’entorn del projecte 

Vaig explorar i fer turisme als dies lliures i als tres últims dies que ja no estàvem al camp vaig visitar una ciutat de Italia (Bolonya) que volia veure. Recomano molt fer turisme abans i després del camp.

Un petit resum de com va ser la teva experiència durant el voluntariat 

L’ambient, al meu grup va ser molt agradable i sobretot la ultima nit ens vam unir molt, ja que haviem passat molt de temps junts i vam fer una festa final.

Algun consell útil o alguna anècdota que vulguis compartir 

Si no veieu cap maquina de comprar bitllets a la vostra estació de metro/tren a Napoli, suggereixo que li demaneu al conductor un ticket, ja que no es pot comprar d’alguna altra manera. Si hi ha un revisor al tren us podrien multar.

Anna

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!