Aquest any hem iniciat la nostra col·laboració al projecte C.L.I.C; Coordinating Locally to Initiate More Changes with the European Solidarity Corps, liderat per l’entitat Compagnons Bâtisseurs Belgium.

Representants de COCAT vam viatjar a Bèlgica al Kick-Off Meeting per començar a treballar en aquest ambiciós projecte, sostingut pel programa ERASMUS+.
Allà ens vam reunir amb 10 organitzacions internacionals de 9 països diferents, per donar suport al desenvolupament del programa European Solidarity Corps, promoure la inclusió, la sostenibilitat i els valors Europeus de les nostres comunitats.

És per això, que juntes vam començar a treballar en com dotar a les organitzacions locals de noves referències i eines, a l’hora de donar suport a voluntaris/àries que participen en projectes subvencionats de llarga durada (ESC), en coordinar i donar noves eines als agents i mentors/es locals mitjançant futures formacions, i en encoratjar i donar suport a les iniciatives i projectes personals dels joves durant els seus projectes de voluntariat.

Us continuarem mantenint informats/des sobre aquesta col·laboració amb les entitats Compagnons Bâtisseurs Belgium, Compagnons Bâtisseurs France, Concordia France, Egyesek, Estyes, Xena, YRS i Allianssi Youth Exchanges.

 

Aquest projecte ha estat finançat amb el suport de la Comissió Europea. Aquesta publicació (comunicació) reflecteix únicament les opinions del seu autor i la Comissió no es fa responsable de l’ús que es pugui fer de la informació que hi conté.