De forma confinada i sense costos de desplaçament

A causa del Covid19 tots els projectes de voluntariat internacional per aquesta primavera s’han vist alterats. No obstant, el voluntariat internacional no s’ha aturat mai d’ençà de l’aparició de les primeres organitzacions que començaren a gestionar projectes, fa més de 100 anys. I malgrat tot, ara tampoc ens aturarem. És per això, que diverses organitzacions internacionals hem arrencat de forma col·lectiva els camps de treball virtuals, una formula per mantenir la solidaritat i l’internacionalisme ben vius, ja que és davant dels reptes més grans, quan cal alçar més fort la veu.

Alguns dels projectes s’estan duent a terme des de l’abril. Alguns d’ells ja han finalitzat amb la participació de centenars de voluntaris d’arreu del món, per exemple, un grup internacional que ha cuinat receptes interculturals de forma conjunta, però virtualment, i han creat un petit llibre de cuina.

Els projectes actuals els teniu al següent padlet, repartits entre sostenibilitat, esports, salut, comunicació, llengües, artístic, jocs i random. Hi trobareu un munt d’oportunitats per implicar-vos des de casa i conèixer altres voluntaris online d’arreu del món. Junts podrem intercanviar idees, punts de vista, experiències, llengües, etc. Podeu consultar tots els workcamps virtuals actuals a la següent imatge:

Twitter

By loading the tweet, you agree to Twitter's privacy policy.
Learn more

Load tweet

Fet amb Padlet

Inscriu-t’hi

Per fer la inscripció podeu dirigir-vos aquí, on trobareu els links de les inscripcions. Així mateix, cal que ens envieu un correu a outgoing@cocat.org amb el vostre nom, correu i projecte el qual us heu apuntat.