Ja estàs pensant què fer aquest estiu 2023? Vols fer un projecte de voluntariat internacional i no saps ben bé on, quan i com fer-ho?

Vine a les nostres xerrades informatives, coneix-nos i resol tots els teus dubtes.

 

 

 

Si vols participar en una xerrada informativa, omple aquest formulari.

Com que totes les xerrades que organitzem aquest any seran en format virtual, volem recordar que si ho voleu podeu visitar-nos a la nostra oficina dins el nostre horari d’atenció al públic.

 

Per anar-vos preparant per a les xerrades, aquí compartim informació que esperem que us ajudi a resoldre dubtes.

 

PUBLICACIÓ PROJECTES I INSCRIPCIONS

La majoria de programes dels camps de treball de curta durada d’estiu es publicaran el 13 de març al cercador de projectes. L’oferta pot ampliar-se al llarg de tot l’estiu.

Abans del març només acceptarem inscripcions a projectes permanents, d’hivern i de primavera i de projectes a Canadà o països del sud global, que requereixin més marge de temps pels tràmits de visat.

Si t’interessa un d’aquests projectes, contacta amb nosaltres a outgoing@cocat.org i t’explicarem com inscriure’t.

 

PROJECTES ESPECIALS*

FAMILY CAMPS

Teniu ganes de viure una experiència en família? Els/les petitons/es de casa encara son massa petits/es per anar a un TEEN camp?

No us preocupeu, sigui quin sigui el vostre cas, us oferim l’oportunitat de participar tots junts a un FAMILY CAMP i compartir l’experiència amb altres famílies!

Si esteu interessats en aquests projectes, més enllà de l’oferta que trobeu al cercador de projectes us podrem assessorar per a trobar altres projectes que puguin adaptar-se també.

GROUP CAMPS

Alguns partners  (Alemanya, Armènia, França, Estònia, Islàndia, Itàlia, Rússia i també, per majors de 20 anys a Índia, Indonèsia, Nepal, Tailàndia, Taiwan i Vietnam), ofereixen la possibilitat d’organitzar camps per grups tancats, així que: caus, esplais, grups d’amics que us ho esteu pensant, contacteu al més aviat possible amb nosaltres a outgoing@cocat.org i us donarem més detalls de les possibilitats que hi ha!

*només podrem atendre a consultes i gestionar tràmits organitzatius  per aquest tipus de projectes abans del març.

 

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si segueixes amb dubtes pots contactar amb nosaltres.

A més també pots consultar la secció de FAQs/preguntes freqüents.

 

*Segueix-nos a Facebook, Twitter, TikTok, YouTube i Instagram per estar al dia de les novetats.