Experiències

EST T3 Mens Sana en Corpore Sano (2023)

 

Tipus i any del projecte

Camp de treball de curta durada, 2023

Organització d’acollida

ESTYES

País i ciutat de destí

Estònia, Nōva

La preparació del viatge

Portar roba d’esport i sobretot d’abric, a Estònia fa molt fred! No us deixeu el repel·lent de mosquits i el paravents! I sobretot portar sabates còmodes per fer esport. Per pagar els transports recomano portar tan diners físics com una targeta de crèdit.

Sobre el país

La llengua que és parla és molt diferent a la nostra.

Estil de vida 

En aquest projecte el transport principal era la bicicleta, per anar a fer activitats a fora del camp agafavem sempre la bicicleta. El camp està apartat de la ciutat principal i llavors no hem pogut comprovar molt bé el cost de vida ja que no hi havia molt on gastar els diners, però recoman-ho portar diners ja que hi ha una petita botiga de menjar al costat del camp on es pot anar a comprar coses.

L’entorn del projecte 

En aquest camp es fan moltes excursions. Vam fer paintball, motos d’aigua, tirolines…

Un petit resum de com va ser la teva experiència durant el voluntariat 

Jo em llevava a les set del matí i anàvem caminant cap a la platja (uns trenta minuts aproximadament) i allà fèiem activitats per despertar-nos. Esmorzàvem a les nou i cap a les deu ja passarem a fer activitats relacionades amb l’esport. 

Dinàvem a les dues i per la tarda fèiem activitats de voluntaris i esport. Sopàvem a les set de la tarda i acostumaven a tenir temps lliure fins les onze de la nit que era quan ja havia d’estar dormint. El lloc on s acampa és preciós, ple de natura. La relació amb els líders és neutra, són molt simpàtics però al cap i a la fi no fem molta vida amb ells.

Algun consell?

Ves amb ganes de conèixer a gent nova i preparat per provar mil esports que segurament no ha fet mai!

Marina F.M.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!