Experiències

SDA ESC A2 (2023) Collect herbs and make tea in Bile Karpaty

 

Tipus i any del projecte

Camp de treball de curta durada, subvencionat ESC VT, 2023

Organització d’acollida

INEX SDA

País i ciutat de destí

República Txeca, Nová Lhota

La preparació del viatge

Vaig comprar els vols dos mesos abans de l’inici del projecte, i pel que fa els trens els vaig comprar una vegada ens van posar en contacte amb els altres participants del camp per veure si coinciden amb algú.

Estil de vida

Cost de vida molt barat en comparació amb el nostre país

L’entorn del projecte 

No vaig visitar res abans o després del projecte, però durant aquest vam fer algunes excursions a la muntanya, vam anar a la piscina, vam visitar alguns pobles del voltant…

Un petit resum de com va ser la teva experiència durant el voluntariat 

 

Ens despertavem, a les 7:30h més o menys, esmorzavem a les 8:00h i anavem a treballar, de 8:30-12:00h. Treballavem dins la fàbrica montant caixes, fent el pàckaging i treballant amb les màquines. Per altra banda, també treballavem a l’exterior, tallant les herbes, netejant la zona, etc.

Dinavem a les 12h i a les 13:00h tornavem a treballar fins les 15:30h, la mateixa feina. Després teniem estona lliure fins l’hora de sopar, a les 19:00h, i estavem a les habitacions, o feiem activitats tots junts, amb total llibertat de decidir si les voliem fer o no, teniem estona per anar a comprar menjar si voliem, etc. Un cop sopats estavem tots junts una estona fins a l’hora de dormir.

Algun consell útil o alguna anècdota que vulguis compartir ?

Organitzar tema de transports i tema de que portar de roba amb temps.

Fiona S. P.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!