Després d’unes setmanes intenses de reunions i consultes amb les entitats partners, us confirmem que OBRIM INSCRIPCIONS pels camps de treball internacionals a partir del proper DILLUNS 15 DE MARÇ.

 

Serà un inici de campanya una mica diferent, enguany. A la notícia Informació general i inscripció camps de treball 2021  us expliquem com consultar condicions de participació i procés de inscripció, i ara aprofitem per afegir un parell de recomanacions:

 

  • ATENT/A al CERCADOR DE PROJECTES durant les properes setmanes!

Degut a la incertesa general, diverses entitats encara no han pogut confirmar els seus programes, i, per tant, l’oferta que es publicarà la setmana del 15 serà reduïda. Però confiem que l’evolució dels propers mesos sigui favorable, i que es puguin així oferir més projectes més endavant.

 

  • CONTROLA LES ACTUALITZACIONS DELS PROTOCOLS COVID 19!

Les mesures i restriccions per reduir l’impacte de la pandèmia són diferents i en constant canvi arreu del món. D’aquests canvis dependran les condicions de mobilitat i els protocols d’actuació als projectes. Esperem que per l’estiu la situació estigui més controlada, i des de COCAT en farem seguiment, però recomanem a tots/es consultar el nostre protocol d’actuació i la informació sobre la situació epidemiològica, protocols i recomanacions de viatge als diferents Països, que aniran actualitzant les autoritats, locals i internacionals:

GENCAT

Ministeri d’Afers Exteriors

Web Unión Europea  

COVID-19 Travel Regulation Map – IATA Travel Center

 

  • FIXA’T BÉ A LA DESCRIPCIÓ DE CADA PROJECTE I A LES CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ!

Revisa bé informació requisits, documentació, quota extra i assegura’t de que encaixin amb els teus interessos i perfil abans de tramitar la sol·licitud, així serà tot més ràpid.

I no t’oblidis de llegir bé les nostres condicions de participació  per tenir-ho tot ben clar.

 

  • PACIÈNCIA I FLEXIBILITAT!

Les entitats faran de tot per a què els projectes es duguin a terme, però dependrà de l’evolució de la situació durant els propers mesos. Esperem que es puguin confirmar projectes i condicions aproximadament un mes abans de l’inici de cada activitat, però demanem col·laboració i paciència, perquè ja sabem que sempre podria haver canvis  imprevistos.

 

 

  • TENS DUBTES? Fes un cop d’ull:

A la secció FAQ al nostre web.

 

Als vídeos de les últimes xerrades i entrevistes

Xerrada informativa COCAT –  23/02 -> aquí

Xerrada 9/03 amb Mobilitat Internacional i PIJ Sarrià -> aquí  

 

Consulta el dossier informatiu:

A les nostres xarxes socials on anirem publicant actualitzacions

 

Per qualsevol consulta específica, contacta amb nosaltres!

 

Així doncs, ànims, paciència… i let’s volunteer!